toplenzen.nl

Meer over Toplenzen

 

Wat doen wij
Toplenzen.nl is al sinds 2001 actief in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen in Nederland en België. Ons bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van acht optometristen die assistentie verlenen aan ons team. Hierdoor betaalt u niet alleen een goede prijs, maar kunt u er ook van op aan dat Toplenzen.nl garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.

Toplenzen staat garant voor hoogwaardige oogzorg
De onderneming achter Toplenzen (Groenhof Optiek) is al 36 jaar gespecialiseerd in optometrie. Toplenzen kan daarom altijd om advies vragen aan acht optometristen voor inhoudelijke vragen. Door onze optiek achtergrond kunt u ervan op aan dat u niet zomaar bij een contactlenzen webshop bestelt, maar bij een internetbedrijf dat werkelijk kennis heeft over ogen en contactlenzen. Wilt u langs komen voor een contactlenscontrole bij Groenhof Optiek? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 020 441 4460 of via onze digitale agenda op groenhofoptiek.nl. Bij Groenhof Optiek kunt u vanzelfsprekend betalen met de Nationale Contactlens Controlebon.


Onze prijzen

De contactlenzen van Toplenzen.nl zijn voordelig, omdat we geen winkel nodig hebben en ook geen verkopend personeel. Daarnaast krijgen we van onze toeleveranciers extra korting omdat we veel contactlenzen tegelijk bestellen.

Onze producten
U kunt bij ons contactlenzen en brillen bestellen. Bij alle contactlenzen kunt u passende vloeistoffen bestellen. We versturen vervolgens alles in één pakket.

Onze service

Naast het leveren van scherp geprijsde contactlenzen, staat goede oogzorg hoog bij ons in het vaandel. U kunt bij Toplenzen.nl bijvoorbeeld ook de Nationale Contactlens Controlebon aanschaffen. Hiermee kunt u betalen voor een contactlenscontrole bij meer dat 250 opticiens in Nederland. Tevens beseffen wij ons dat de aankoop van contactlenzen iets anders is dan de aankoop van bijvoorbeeld een DVD. Contactlenzen zijn producten die veel informatievergaring vereisen en u dient op Toplenzen.nl te kunnen vertrouwen dat uw ogen in goede handen zijn. Daarom hebben wij een telefonische klantenservice om u persoonlijk te woord te kunnen staan. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Wij streven ernaar om uw e-mail op werkdagen binnen enkele uren te beantwoorden .

Meer informatie
Indien u twijfelt over de aanschaf van lenzen, meer informatie wilt of een klacht hebt, kunt u bellen naar 020-4452400 of e-mailen naar info@toplenzen.nl. of ons Contactformulier.  

 

afmelden?

Toplenzen op Facebook

Over Toplenzen

Toplenzen is al 16 jaar dé online contactlenzen winkel.

Klantenservice

 020-445 24 00
ma. t/m vr. van 8:30 tot 17.00 

Vaste klanten

Wij zien u graag als vaste klant bij Toplenzen, daarom doen wij voor vaste klanten net even iets extra’s

Informatie over lenzen

 Alles wat u wil weten over lenzen.
 • thuiswinkel waarborg
 • PostNL
 • iDeal
 • PayPal
 • MasterCard
 • Visa
 • American Express
 • Eénmalige machtiging
 • TrustPilot
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube