toplenzen.nl

Verzending

 Gratis verzending binnen Nederland.
 

Verzending door brievenbus
Onze lensbox, het doosje waar we onze producten in verpakken, is zo ontworpen dat die door de brievenbus past. Dat betekent dat de lenzen bij u thuisbezorgd worden, ook als u een dagje weg bent. Super handig en gemakkelijk. Nooit meer een briefje in de bus dat er een pakje opgehaald moet worden op het postkantoor of dat de postbode het later nog eens probeert. Alleen bepaalde vloeistoffen passen niet in de lensbox. Als u deze bestelt, dient u thuis te zijn als het pakketje bezorgd wordt, of u zult toch een briefje in de bus vinden.

Houd er wel rekening mee dat het pakketje in uw brievenbus valt. Als het pakket rechtstreeks in de gang valt, zorg er dan voor dat kinderen en huisdieren er niet aan kunnen komen.

Pak je gemak
U als klant wil steeds meer zelf bepalen hoe en waar u uw pakket kan ontvangen. Thuis, op het werk of juist op een afhaallocatie voor tijdens de boodschappen. Met PakjeGemak heeft u de mogelijkheid om uw pakket gemakkelijk zelf op te halen. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er namelijk altijd een in de buurt. De locaties worden zichtbaar in uw account als u voor pak je gemak kiest.

Verzending met postNL
Toplenzen verstuurt alle bestellingen met  Post NL. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat uw bestelling door de brievenbus past. Alle contactlenzen en bepaalde vloeistoffen worden in platte verzenddoosjes verzonden die door de brievenbus kunnen. Er zijn artikelen, waaronder vloeistofpakketten en leesbrillen, die niet door de brievenbus passen. Indien een artikel van uw bestelling niet door de brievenbus past (dit wordt aangegeven bij deze artikelen), wordt de gehele order u per pakketpost aangeboden.
U kunt bij toplenzen kiezen voor pak je gemak, klik hier voor meer informatie over pak je gemak.

Aflevering Nederland
Binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Ook worden er geen kosten in rekening gebracht indien uw bestelling per pakketpost bij u wordt afgeleverd.*Bestellingen die bij ons op voorraad zijn, worden dezelfde werkdag aan u uitgeleverd indien voor 14.30uur besteld. Bepaalde bestellingen (waaronder torische lenzen, bifocale/multifocale lenzen, kleurlenzen en night & day lenzen) worden bij onze leveranciers besteld. Voor deze bestellingen geldt dat Toplenzen deze binnen 5 werkdagen uitlevert. Als dit anders is staat dit vermeld bij het product.  

Afhalen bij Toplenzen.nl of Groenhof optiek 
Indien u in de buurt woont van Amstelveen ben u natuurlijk van harte welkom om uw bestelling bij ons af te halen.   

Aflevering binnen Europa
Bij verzendingen binnen Europa wordt een vergoeding voor de verzendkosten in rekening gebracht. Voor contactlenzen gelden verzendkosten van €7,50 en voor vloeistoffen €17,50. Je betaalt natuurlijk nooit verzendkosten voor de euro actie vloeistof (Toplenzen No Rub) die je voor €2,- bij je bestelling kunt aanklikken. De overeenkomstduur bedraagt gemiddeld 2-5 dagen.

Aflevering buiten Europa
Buiten Europa zijn de bezorgkosten per bestelling (brievenbus post) € 9,50. Bestel je er vloeistoffen bij, (Pakketpost) dan word het € 20,00. Je betaalt natuurlijk nooit verzendkosten voor de euro actie vloeistof (Toplenzen No Rub) die je voor €2,- bij je bestelling kunt krijgen. Post NL heeft een aangepaste overeenkomstduur voor zendingen naar het buitenland. De gemiddelde overeenkomst duur bedraagt gemiddeld 5-12 dagen. klikt u hier voor de overeenkomstduur per land die Post.nl aangeeft. (wij kunnen u dit niet garanderen)    Vergoedingen zorgverzekeraars

Benieuwd wat u terug kunt krijgen van uw zorgverzekeraar?


Bekijk hier de vergoedingen overzichten van alle zorgverzekeraars

Tip: Wij declareren de kosten van uw lenzen direct bij uw zorgverzekeraar.

 • Gratis en snelle bezorging

  Binnen Nederland

afmelden?

Toplenzen op Facebook

Over Toplenzen

Toplenzen is al 16 jaar dé online contactlenzen winkel.

Klantenservice

 020-445 24 00
ma. t/m vr. van 8:30 tot 17.00 

Vaste klanten

Wij zien u graag als vaste klant bij Toplenzen, daarom doen wij voor vaste klanten net even iets extra’s

Informatie over lenzen

 Alles wat u wil weten over lenzen.
 • thuiswinkel waarborg
 • PostNL
 • iDeal
 • PayPal
 • MasterCard
 • Visa
 • American Express
 • Eénmalige machtiging
 • TrustPilot
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube