Al 20 jaar de online contactlenzenspecialist

"Contactlenzen zijn slechts het product wat wij leveren. De echte waarde van ons bedrijf is de kwaliteit van onze dienstverlening”    Marc Onland, General Manager Toplenzen 

Toplenzen is sinds 2001 al actief in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen in binnen en buitenland. Ons bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van optometristen die assistentie verlenen aan ons Toplenzenteam. Hierdoor betaal je niet alleen een goede prijs, maar kun je er ook van op aan dat Toplenzen garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.

Groenhof Optiek.

De onderneming achter Toplenzen is Groenhof Optiek in Amstelveen en is al 40 jaar gespecialiseerd in Optometrie. Toplenzen kan daarom altijd om advies vragen als het gaat om een inhoudelijke vraag. Door deze ondersteuning kun je ervan op aan dat je niet zomaar bij een contactlenzen webshop bestelt, maar bij een internetbedrijf dat werkelijk kennis heeft van ogen en contactlenzen. 

Oogzorg “goed gezien”

De aankoop van contactlenzen gaat via Toplenzen snel en gemakkelijk. Naast het leveren van de scherp geprijsde contactlenzen, staat goede oogzorg bij ons centraal. Bij Toplenzen kan men de Nationale Contactlens Controlebon aanschaffen en hiermee betalen voor een Contactlenscontrole bij meer dat 250 opticiens in Nederland. Bestel alleen contactlenzen die je naar tevredenheid draagt en hebt laten aanmeten door een Contactlensspecialist of Optometrist. 

"Contactlenzen zijn slechts het product wat wij leveren. De echte waarde van ons bedrijf is de kwaliteit van onze dienstverlening”
Marc Onland, General Manager Toplenzen