Opgericht in 1979 door opticiens met passie voor hun vak 

De winkel waar het allemaal mee is begonnen

Groenhof Optiek is sinds 1979 te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In dit gezellige winkelcentrum vind je verschillende winkels onder één dak. Zo kan je voor het boodschappen doen binnenlopen voor een oogmeting, contactlenscontrole of het uitzoeken van een mooie bril of zonnebril.

Sinds Rob Faas op 1 april 1979 eigenaar is geworden, is de winkel enorm gegroeid. Zijn visie over het belang van de oog zorg in de optiek is uniek en heeft er mede voor gezorgd dat Groenhof Optiek in heel Nederland als een van de bekendste optiekzaken bekend staat. Inmiddels heeft zijn dochter, Leoniek Faas, het bedrijf volledig overgenomen van haar vader. Met een frisse blik zet ze de stijgende lijn van het bedrijf voort.

Een optiekzaak waar persoonlijke aandacht en goede service nog de standaard zijn. Waar u zeker bent van de beste prijs- kwaliteitsverhouding."
Leoniek Faas, Eigenaar Groenhof Optiek

 

Toplenzen staat garant voor hoogwaardige oogzorg.

De onderneming achter Toplenzen.nl (Groenhof Optiek) is al 40 jaar gespecialiseerd in Optometrie. Toplenzen kan daarom altijd om advies vragen aan negen optometristen voor inhoudelijke vragen. Door onze optiekachtergrond kan je ervan op aan dat je niet zomaar bij een contactlenzen webshop bestelt, maar bij een internetbedrijf dat werkelijk kennis heeft over ogen en contactlenzen. Wil je langs komen voor een contactlenscontrole bij Groenhof Optiek? Maak  een afspraak via telefoonnummer 020 441 4460 of via de digitale agenda op Groenhofoptiek.nl. Bij Groenhof Optiek kan je vanzelfsprekend betalen met de Nationale Contactlens Controlebon.