Beoordelingen Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 12 beoordelingen

5 sterren
26
4 sterren
8
3 sterren
2
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

epk
25-07-2018

Ik draag nu al jaren deze multifocale lenzen. Ik heb af en toe eens een maand andere geprobeerd, maar deze lenzen blijven toch mijn favoriet. Natuurlijk is het zo, dat wanneer je alleen lenzen nodig hebt voor veraf en je daarnaast een leesbril gebruikt, beter zicht hebt, maar deze lenzen zorgen echt voor een stuk gemak. Het leesgedeelte is voor mij echter net iets te "zwak". Ik kan zonder problemen de aanwijzingen op mijn navigatie lezen of de tekst op een verpakking. Als ik echter ontspannen een boek wil lezen of veel moet computeren, dan zet ik wel een leesbril op.

Algemeen

epk raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (12) Nee (1)

Greet
23-11-2017

plezierige lenzen, comfortabel, makkelijk in te brengen, droge ogen vallen mee......

Comfort Algemeen

Greet raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Ellen india
23-11-2017

Ik vind het bijzonder fijne lenzen. Hoog draagcomfort ook bij enigszins droge ogen.

Comfort Algemeen

Ellen india raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Vhannes
22-11-2017

Deze lenzen zijn echt top, geen last van droogheid, bij alle weersomstandigheden de max.

Comfort Algemeen

Vhannes raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Diane
21-11-2017

Ik heb deze lenzen al jaren, na verschillende lenzen geprobeerd te hebben. Ben er heel goed over tevreden. Ze zijn dun zodat je niet voelt dat je lenzen in hebt

Comfort Algemeen

Diane raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (1)

Leo Verstraeten
21-11-2017

Perfecte multifocale lenzen. Heerlijk die vrijheid. Geen leesbril meer nodig. Helemaal top.

Comfort Algemeen

Leo Verstraeten raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Yolenta
21-11-2017

Jammer dat ze zo prijzig zijn maar ook weer te begrijpen. Dit zijn werkelijk de beste multifocale daglenzen die er zijn. Een dag computer of sporten of heerlijk zonnebaden en zwemmen het maakt allemaal niet uit. Of ik geen lenzen draag. Heerlijj.

Comfort Algemeen

Yolenta raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Johan
21-11-2017

Prima gevoel, lekker dun en soepel, zitten meteen goed. Ook een goede prijs - kwaliteitsverhouding, dus hoef niet meer na te denken hoe vaak en wanneer ik ze neem. Naast mijn bril zijn lenzen bijv. bij motorrijden en skiën een must, maar ook voor een feestje en dergelijke. 

Comfort Algemeen

Johan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Sandra
21-11-2017

Draag deze lenzen al jaren. Zitten heerlijk. Nooit last van droge ogen. En geen leesbril nodig, dat vind ik ideaal.

Comfort Algemeen

Sandra raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Jeremy
21-11-2017

Draag deze lenzen al een aantal jaar naar grote tevredenheid. Weleens andere lenzen geprobeerd omdat multifocale daglenzen een vrij dure oplossing is, maar deze zijn toch het fijnst. Ietsje duurder maar dan heb je ook at goeds :-)

Comfort Algemeen

Jeremy raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Hanneke Wullink
21-11-2017

Dailies Aqua Comfort Plus - biedt mij al jaren een zeer comfortabele lens die ik zonder de problemen van 's morgens vroeg tot 's avond laat kan dragen. Nu naast veraf zien, goed lezen voor mij ook een punt van aandacht werd, ben ik op advies overgestapt op de multifocale-versie. Deze draag ik met even veel plezier en kan er zowel veraf als dichtbij goed mee zien.

Comfort Algemeen

Hanneke Wullink raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

anpoelman
21-11-2017

na een aantal andere bifocale lenzen te hebben geprobeerd, kom ik steevast op deze terug. Niets op aan te merken, noch naar comfort van dragen (top) als naar zicht.

Comfort Algemeen

anpoelman raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder