Beoordelingen Biofinity Toric

Biofinity Toric



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 16 beoordelingen

5 sterren
33
4 sterren
14
3 sterren
1
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Annemarie van Beek
23-11-2017

voor ogen die zeer gevoelig zijn is dit een perfect product. Na jaren verschillende geprobeerd te hebben nu al zeker 8 jaar dit product. Echt een aanrader

Comfort Algemeen

Annemarie van Beek raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Merel
23-11-2017

Ik gebruik nu een aantal jaar de Biofinity Toric lenzen en ik ben nog steeds erg blij met deze lenzen. Ondanks dat ik droge ogen heb ik daar met deze lenzen geen last van!

Comfort Algemeen

Merel raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Mark
21-11-2017

Zit altijd goed en confortabel.

Comfort Algemeen

Mark raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Jurriaan Langenberg
21-11-2017

Op ieder vlak fijn! En ook nog 's qua prijs erg aantrekkelijk!

Comfort Algemeen

Jurriaan Langenberg raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Michel_B
21-11-2017

Dit zijn de beste lenzen voor mij op dit moment. Comfortabel en betaalbaar.

Comfort Algemeen

Michel_B raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marcus
21-11-2017

Dit zijn bij verre de beste lenzen die ik heb gedragen en wil geen een andere meer. Zelfs na dagen van 14-16 uur zitten de lenzen nog comfortabel. Voor mij niks anders dan bioinfinity in combinatie met opti free pure moist contact lenzen vloeistof.

Comfort Algemeen

Marcus raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

H
21-11-2017

Ik draag ze al jaren, gaan een maand mee. Goed zicht en draagt comfortabel

Comfort Algemeen

H raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Vanessa
21-11-2017

Eindelijk geen last meer van droge ogen, hoofdpijn en druk op mijn ogen. Wat een vrijheid! :-D

Comfort Algemeen

Vanessa raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Lensje
21-11-2017

Geweldige lenzen! Ze zijn me aanbevolen door een opticiën, ik heb nog nooit zulke goede lenzen gehad! 

Comfort Algemeen

Lensje raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Marga Mol
21-11-2017

Ook deze lenzen draag ik al jaren naar tevredenheid, nooit problemen gehad!

Comfort Algemeen

Marga Mol raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marike
21-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren en ben er erg tevreden mee. De lens zit fijn en ik heb bijna nooit ergens last van.

Comfort Algemeen

Marike raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Monique
21-11-2017

Fijne lenzen,na een jarenlange zoektocht eindelijk bingo! Ook voor mijn droge ogen zijn ze een uitkomst! Ze zijn zacht, en helder!

Comfort Algemeen

Monique raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder