Beoordelingen Proclear 1 Day / Top Daglenzen Comfort

Proclear 1 Day / Top Daglenzen Comfort



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 18 beoordelingen

5 sterren
46
4 sterren
8
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Ron
29-04-2020

Veel fijner dan de veel gebruikte Dailies

Algemeen

Ron raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Stephan Dijkstra
24-11-2017

Ik gebruik deze daglenzen naast mijn maandlenzen. Lenzen zitten goed en geven goed zicht. Prijs is ook goed.

Comfort Algemeen

Stephan Dijkstra raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

Jim
22-11-2017

Gewoon een TOPLENS!

Comfort Algemeen

Jim raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

SRDP
22-11-2017

Met deze lenzen ben ik heel tevreden! Eerdere lenzen (week- of maandlenzen) scheurden na 2-3 dagen gebruik, volgens de opticien komt dat door droge ogen. Ik voel hier zelf niets van. Met deze daglenzen gaat het goed, nog nooit gescheurd!

Comfort Algemeen

SRDP raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Carla
21-11-2017

Ik ben al jaren klant van toplenzen en zeer tevreden ! Bestellen en de volgende dag liggen je lenzen in de bus !, leuke bijkomstigheid is dat je nergens anders deze lenzen voor zo'n lage prijs kunt bestellen. Ik zeg: Doen !

Comfort Algemeen

Carla raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

hvandooren
21-11-2017

Ik heb zeer goede ervaringen met de lenzen en de winkel. De lenzen worden netjes en snel geleverd. Een keer meegemaakt, dat de levering wat langer zou duren, maar toen kreeg ik als compensatie alvast voor een week lenzen toegestuurd. De lenzen zijn gemakkelijk in aan te brengen zitten comfortabel en hebben ik zie er goed mee. Ik laat wel 1 maal per jaar de de sterkte van de ogen controleren.laten controleren

Comfort Algemeen

hvandooren raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

Lindsay
21-11-2017

Dit zijn superfijne lenzen. Voel ze niet zitten, wat ik bij maandlenzen wel heb gehad. Door mijn goede ervaring met de lenzen en toplenzen.nl deze ook bij vrienden aangeraden.  ☺️

Comfort Algemeen

Lindsay raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Cris
21-11-2017

Goede lenzen voor een prima prijs. Geen last van droge ogen al verschilt dat natuurlijk per persoon. Ik heb in ieder geval geen last als ik ze eens een nacht vergeet uit te doen.

Comfort Algemeen

Cris raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Nadine
21-11-2017

Een ontzettend fijne daglens. Ik heb al zo'n 25 jaar lang ervaring in het dragen van lenzen.  Veel merken al  geprobeerd. Maar sinds enkele jaren gebruik in de PROCLEAR 1 DAY van TOPLENZEN.NL Een heerlijkheid voor mijn ogen. Ook als je hooikoorts hebt is dit een prachtige uitkomst. Nooit meer vieze lenzen met pollen/aanslag (kalk) in je ogen. Je ogen blijven gezond en het zicht HELDER. Optimistische groet, Nadine

Comfort Algemeen

Nadine raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Nicolet
21-11-2017

Een aantal jaar geleden viel mijn oog op deze lenzen, ik heb ze op zicht gehad en Ik zag geen verschil met het vorige, duurdere merk. Het was een echte eye-opener. Dus ik zou zeggen: kijk niet verder! Als je je ogen goed de kost geeft, zie je direct dat dit het product is dat een oogappeltje  van je gaat worden! 

Comfort Algemeen

Nicolet raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

I. Taat
21-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren naar volle tevredenheid. Waarom dan switchen naar een duurdere lens. Wel één keer per jaar een controle. De service van Toplenzen is ook erg goed. Na bestelling altijd de volgende dag in de bus.  En een herinneringsmail dat de lenzen bijna op zijn. Ik ben erg tevreden!

Comfort Algemeen

I. Taat raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sara
21-11-2017

Ik ben 23 en heb gevoelige ogen die volgens de opticien net vochtig genoeg zijn voor lenzen. Ik droeg ooit een jaar lang maandlenzen en kreeg toen een heftige oogontsteking die dusdanig uit de hand liep dat ik op een zondag ik via de huisartsenpost naar een oogziekenhuis moest. De arts raadde me aan dat als ik ooit nog eens lenzen wilde dragen, ik daglenzen moest nemen. Enkele jaren later wilde ik dit proberen en heb ik na wat online onderzoek deze Proclear daglenzen besteld omdat ze greprezen worden om hun comfort en tegelijk erg betaalbaar zijn. Inmiddels ben ik zo'n 5 jaar een zeer tevreden gebruiker van deze lenzen. Ze zijn de hele dag door comfortabel, ze lijken haast met je oog te versmelten! Ik heb een aantal alternatieve daglenzen uitgeprobeerd, in situaties wanneer ik zonder zat en daarom een pakje bij de opticien haalde. Sommigen bleef ik de hele dag voelen zitten, sommigen prikten zelfs aanhoudend heel naar wat ik vreemd vond. Daarom zul je nu in elke jas en tas die ik heb genoeg reserve Proclears vinden, ideaal zo per lens verpakt. Voor mij is er geen perfectere lens dan deze!

Comfort Algemeen

Sara raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder