Beoordelingen Proclear




Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 18 beoordelingen

5 sterren
32
4 sterren
14
3 sterren
2
2 sterren
2
1 sterren
4

77,78% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Ben
13-07-2023

Lenzen hebben een : hoog draagcomfort" , maar scheuren zeer snel; heb maandlenzen, maar ben blij als ik 2 weken door kom zonder dat ze gescheurd zijn! Slechte ervaring gezien het zeer snel scheuren waardoor kosten hoog zijn?worden.

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Jos
27-06-2023

Sinds 1978 draag ik meestal lenzen, begonnen net de U3 lens van B&L, tientallen soorten en merken daarna. Deze Proclear lenzen zijn het meest comfortabel en geven bij mij nooit droge ogen.

Algemeen

Jos raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Emily
08-03-2023

Ik had voor een jaar deze maandlenzen besteld. Ik merk sinds het gebruiken van deze lenzen dat mijn ogen steeds geïrriteerd zijn en droog en heb nu al 3 keer een nieuw pakje lenzen moeten open maken in een week omdat ze gescheurd waren. Ik vond zelfs een stukje lens in mijn oog in de avond toen ik op een middag mijn lenzen eruit had gehaald omdat ze zo erg irriteerde. Nooit meer deze lenzen…

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Fox
28-11-2022

Je ziet er prima mee de eerste 2 weken. Daarna wordt het zicht al snel vaag. Met deze lenzen met ik 2x zo snel door een pakje heen omdat ik ze gewoon 2x zo vaak moet wisselen. Ook is er 1 lens gescheurd in mijn handen en 1 lens gescheurd in mijn oog. Dit heb ik echt nog nooit gehad. Ik ga altijd goed met mijn lenzen om en maak ze goed schoon, geen idee waarom het bij deze mis ging... Ik haal ze in ieder geval niet weer

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sjoerd Methorst
31-12-2018

Deze lenzen voor het eerst besteld, gaan lastig in, omdat ze zo dun/soepel zijn. Al 2 paar binnen 14 dagen moeten vervangen, omdat er een scheur in de lens zit

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (8) Nee (0)

Nicole
10-12-2018

Ik gebruik deze lenzen echt al 10 jaar en ze zitten heel comfortabel. IK heb snel last van droge ogen en irritatie en zelfs bij de oogarts geweest hiervoor. Daar dure lenzen gehad en niks hielp. Totdat ik deze probeerde en nergens meer last van gehad.

Algemeen

Nicole raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (0)

M Vlassak
23-11-2017

Voorheen vaak last van droge ogen met deze lenzen veel minder last van.

Comfort Algemeen

M Vlassak raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Bert
22-11-2017

Erg fijne lens die comfortabel zit. Aangezien ik veel in de auto zit of op kantoor, heb ik lensen nodig die veel vocht doorlaten. Deze lensen voldoen hieraan prima. Gebruil ze al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid. 

Comfort Algemeen

Bert raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Yvonne
21-11-2017

Draag deze al jaren en bevallen goed.

Comfort Algemeen

Yvonne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Daan
21-11-2017

Deze lezen zorgen voor een lekker gevoel in mijn ogen en ik heb er nooit problemen mee gehad. Ik zou ze aan iedereen aanraden!

Comfort Algemeen

Daan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rob Vandongen
21-11-2017

Na jaren Biomedics XC te hebben gebruikt ben ik overgestapt op Proclear, omdat de eerstgenoemde niet langer verkrijgbaar is. Snel advies hierover gekregen van Toplenzen.nl en dit is nu m'n keuze qua lenzen.

Comfort Algemeen

Rob Vandongen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Inge
21-11-2017

Buiten de topservice van Toplenzen (wanneer ik een verkeerde sterkte bestel bellen ze mij op), zijn dit lezen die ik met gemak draag achter de PC. De beste tip die ik ooit heb gekregen is deze website!

Comfort Algemeen

Inge raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder