Beoordelingen Biomedics Toric

Biomedics Toric



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 11 beoordelingen

5 sterren
25
4 sterren
8
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Annette van Maren Bentz van den Berg
27-11-2017

ben erg tevreden

Comfort Algemeen

Annette van Maren Bentz van den Berg raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Yvonne
25-11-2017

Fijne comfortabele lenzen, aan te passen naar je eigen specifieke situatie waardoor je altijd scherp zicht heb

Comfort Algemeen

Yvonne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Roos
23-11-2017

dit zijn de enige lenzen waar ik geen last van krijg, zelfs niet bij airco of aan et eind van de dag! ontzettend comfortabele en dus zeker een aanrader!

Comfort Algemeen

Roos raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Lorelee
23-11-2017

gebruik al jaren deze comfortabele lenzen

Comfort Algemeen

Lorelee raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Stefan
22-11-2017

Erg goede/fijne lenzen! Heb de lenzen al meerdere jaren en bestel ze altijd op deze site! Voorheen kocht ik ze in een winkel, echter is het prijsverschil aanzienlijk groot waardoor je de lenzen beter op de site kunt bestellen dan in de winkel. Conclusie: Goed product voor een goede prijs!

Comfort Algemeen

Stefan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Fleur
22-11-2017

Zeer comfortabele lenzen die je niet voelt zitten! Zelfs met een lange draagtijd bezorgen ze mij geen droge of rode ogen. Zeker aan te bevelen.

Comfort Algemeen

Fleur raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Henk
22-11-2017

Zit confortabel en de visus is uitstekend.

Comfort Algemeen

Henk raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

William
21-11-2017

Al meer dan 10 jaar gebruik ik deze type lenzen. Dit doe ik met veel plezier en comfort. Hoef daardoor echt geen andere type te proberen. When it's good you don't have to change it.

Comfort Algemeen

William raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Niels
21-11-2017

Zeer goede lenzen, heel hoge kwaliteit. Zachte lens met goede zuurstofdoorlaatbaardheid waardoor goed verdragen bij het dragen tijdens langere periodes. De Toric voor astigmatisme blijft goed op zijn plaats zitten en dus een helder zicht.

Comfort Algemeen

Niels raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Ruud
21-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al 10 jaar. Ooit 1 keer andere geprobeerd maar na een maand gelijk weer teruggegaan naar deze.

Comfort Algemeen

Ruud raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

meganechan
21-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren, ook ervoor heb ik de voorganger gebruikt sinds ik lenzen draag. Op een 1 of andere reden zie ik nooit helemaal scherp als ik voor een andere toric lens ga.

Comfort Algemeen

meganechan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder