Beoordelingen Biofinity Multifocal

Biofinity Multifocal



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 8 beoordelingen

5 sterren
10
4 sterren
12
3 sterren
2
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Angelique Haker
28-11-2017

oor het eerst van mijn leven draag ik nu (lees)lenzen en deze Biofinity Multifocal lenzen bevallen mij prima! Makkelijk in en uit te doen en ik merk niet eens dat ik ze in heb. En wat een genot: nooit meer een leesbril op en af en op en af!

Comfort Algemeen

Angelique Haker raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Elco Blok
27-11-2017

De lenzen bevallen mij prima. Ze blijven comfortabel ook na een maand. Ik heb alleen mijn vloeistof vervangen omday ik last kreeg van de eiwitten in de standaard vloeistof. Gebruik nu Bio-pure en heb nergens meer last van.

Comfort Algemeen

Elco Blok raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Astrid
22-11-2017

Je hoort vaak dat mensen zodra een leesbril nodig wordt en ze al lenzen voor veraf hadden, het niet lukt met mulitfocale lenzen. Met deze lenzen heb ik nooit problemen gehad. Prima oplossing voor lezen en ver kijken. Ook beeldscherm gaat goed. 

Comfort Algemeen

Astrid raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sev
22-11-2017

Sinds een klein jaar draag ik de Biofinity Multifocal dagelijks. Op het begin was het even wennen, ze voelden een beetje 'dik' aan in m'n ogen. Nu is het prima. Ik heb er beter zicht mee dan met mijn multifocale bril.

Comfort Algemeen

Sev raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Yvonne
21-11-2017

Je moet even wennen aan dit soort lenzen; maar daarna wil je niet meer anders. het lezen op een scherm gaat goed. Alleen bij kleine (telefoon) schermen en boeken lezen heb je een nog extra leesbril nodig (in het zonlicht kan je alles lezen!) . Voor mij geen andere lenzen meer.

Comfort Algemeen

Yvonne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Yvonne
21-11-2017

Je moet even wennen aan dit soort lenzen; maar daarna wil je niet meer anders. het lezen op een scherm gaat goed. Alleen bij kleine (telefoon) schermen en boeken lezen heb je een nog extra leesbril nodig (in het zonlicht kan je alles lezen!) . Voor mij geen andere lenzen meer.

Comfort Algemeen

Yvonne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Doortje
21-11-2017

Super lenzen wanneer je in de fase kom voor een leesbril. Wanneer je deze lenzen draagt heb e dus geen leesbril nodig.

Comfort Algemeen

Doortje raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (2)

Arthur Koolbergen
21-11-2017

Deze lens heeft een hoog draagcomfort. Ik gebruik deze lenzen ook bij mijn sporten en heb dan niet door dat ik ze draag. Ik bestel deze nu al jaren. Zelfs na een bestel fout van mij werden de lenzen zonder problemen omgeruild. Perfect.

Comfort Algemeen

Arthur Koolbergen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder