Beoordelingen Topdaglens Comfort Extra / Focus Dailies All Day Comfort

Topdaglens Comfort Extra / Focus Dailies All Day Comfort



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 51 beoordelingen

5 sterren
126
4 sterren
26
3 sterren
1
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Jeannette
02-12-2017

Fijne lenzen, zelfs met een hoge sterkte (-4,25). Redelijke prijs voor de kwaliteit

Comfort Algemeen

Jeannette raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (8) Nee (2)

Claudia
29-11-2017

Gebruik deze lenzen al heel lang! Ik had in het verleden altijd maandlenzen van de opticien maar kon daar slecht tegen, dus wilde overstappen op daglenzen. Hier vond ik een goedkope oplossing die ook nog eens hoge kwaliteit biedt. Nu wil ik niet meer anders!

Comfort Algemeen

Claudia raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (9) Nee (2)

Rinske
28-11-2017

Al 12 jaar gebruik ik deze daglenzen en ben erg tevreden . al jaren bestel ik deze bij toplenzen en ook daar alleen maar lof over!

Comfort Algemeen

Rinske raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (8) Nee (1)

Richard
28-11-2017

Als ik zie dat mijn lenzen op zijn(je krijgt ook een bericht van Toplenzen)bestel ik ze makkelijk online met een herhaalorder. Binnen twee dagen komen ze al door de brievenbus ,dus ik zit nooit zonder

Comfort Algemeen

Richard raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (3)

loesje
26-11-2017

diverse lenzen geprobeerd en deze zijn super

Comfort Algemeen

loesje raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (1)

Doshfi
25-11-2017

Je kan ze de hele dag dragen zonder enige moeite en ik zie er goed mee.

Comfort Algemeen

Doshfi raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (1)

GinoSemler
24-11-2017

Vele soorten geprobeerd, ook voor prijs/kwaliteit verhouding. Deze lenzen zijn toch mijn favoriete al een flinke tijd.

Comfort Algemeen

GinoSemler raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (3)

J.Smith
23-11-2017

FANTASTICO

Comfort Algemeen

J.Smith raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (3)

Jelle
23-11-2017

Voorheen gebruikte ik half jaar lenzen, nu gebruik ik al ruim 3 jaar dag lenzen. Ik kan dit een ieder aanraden. Geen gedoe meer met schoonmaken of irritaties  doordat de lens vervuilt raakt.  Bij Toplenzen heb ik de juiste lens gevonden, kwaliteit en voor een zeer correcte prijs.  

Comfort Algemeen

Jelle raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (3)

andyscaa
23-11-2017

Goede prijs/kwaliteit verhouding, waarbij lenzen niet snel uitdrogen

Comfort Algemeen

andyscaa raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (2)

Nathalie
23-11-2017

Ik heb hele droge ogen en heb om die reden vele daglenzen geprobeerd. Deze lenzen doen het goed, ik kom er mijn dag mee door zonder gedoe met oogdruppels etc. De prijs en kwaliteit staan echt met elkaar in verhouding.  Ben er heel blij mee en bestel deze lenzen al jaren bij ttoplenzen wegens de prijs en snelle, betrouwbare levering. Top lenzen voor een top prijs bij Top lenzen.nl

Comfort Algemeen

Nathalie raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (3)

Rolf
23-11-2017

Snelle levering, voor goede prijs Bestel hier al jaren

Comfort Algemeen

Rolf raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (1)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder