Beoordelingen Dailies Aqua Comfort Plus

Dailies Aqua Comfort Plus



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 37 beoordelingen

5 sterren
74
4 sterren
33
3 sterren
2
2 sterren
2
1 sterren
0

97,3% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Ikwilkijken
17-07-2018

Dacht laat ik eens goedkopere AB testen (gebruik normaal acuvue). De eerste die ik inzet knipper ik direct kapot, 2 halve lenzen uit je oog vissen is niet te doen. Stug tweede kans geven maar never no more.

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (13)

Marjo
29-11-2017

Deze lenzen zijn voor mij ideaal. Je voelt ze niet, echt nog nooit droge ogen gehad met deze lenzen. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat er per lens veel verpakkingsmateriaal gebruikt wordt. Ik zou het toejuichen als daar iets efficienters voor gevonden zou worden.

Comfort Algemeen

Marjo raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (8)

Jurjen
28-11-2017

Je merkt niet dat ze in je ogen zitten. Ik gebruik ze al jaren en al die tijd nooit last van droge ogen gehad. Absoluut de prijs waard.

Comfort Algemeen

Jurjen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (0)

Roland Hommen
26-11-2017

Geen gedoe met schoonmaken, comfortabel en goed zicht.

Comfort Algemeen

Roland Hommen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Annelies de Vries
24-11-2017

Ik heb verschillende merken geprobeerd. Deze zitten heerlijk en zou ik niet meer willen missen.

Comfort Algemeen

Annelies de Vries raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rob van der Kuyl
24-11-2017

Erg fijne lenzen voor een goede prijs. Ik ben geen schoonmaakpersoon dus ik heb bewust voor daglenzen gekozen en deze bevallen me al jaren erg goed. Ze zijn fijn dun dus je voelt bijna niet dat ze in zitten, dat is een voordeel en een nadeel, want soms heb ik wel eens een lens die scheurt. Maar daarom is het fijn dat er zulke grootverpakkingen zijn.

Comfort Algemeen

Rob van der Kuyl raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

Alexander
22-11-2017

Hele fijne lenzen! Draag de lenzen al jaren omdat ze minder snel uitdrogen dan andere daglenzen en daardoor zeer comfortabel zijn. De lenzen zijn ietjes duurder, maar dat maken ze met het verbeterde comfort meer dan goed!

Comfort Algemeen

Alexander raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Alexander
22-11-2017

Ik gebruik al meer dan 2 jaar elke dag de dailies Aqua Comfort Plus lenzen. Hiervoor gebruikte ik de 'gewone' dailies van Alcon en het verschil is enorm: de aqua lenzen kan ik véél langer inhouden omdat ze minder snel uitdrogen. De lenzen zijn wel wat duur, maar van zulke hoge kwaliteit dat ik het de kosten zéker waard vind!

Comfort Algemeen

Alexander raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

MY
22-11-2017

Comfortabele lenzen

Comfort Algemeen

MY raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

TanteMarijke
22-11-2017

Deze daglenzen zijn echt heel comfortabel in het dragen, de 'plus' is dus zeker niet overdreven! Zelfs na een hele dag achter het beeldscherm geen enkele irritatie te merken.

Comfort Algemeen

TanteMarijke raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Erika
22-11-2017

Ik ben al jaren lenzendraagster en heel blij met de Dailies. Deze lenzen zitten super goed en zijn zeer comfortabel.

Comfort Algemeen

Erika raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Ingo
22-11-2017

Deze lens geeft vooral meer comfort bij droge ogen. Makkelijk een dag te dragen, geen irritaties

Comfort Algemeen

Ingo raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder